opc_loader

LED NOODVERLICHTING (A)

LED noodverlichting

LED noodverlichting armaturen hebben een levensduur van gemiddelde 40.000-50.000 branduren voor de LEDs (afhankelijk van de uitvoering), net als normale TL noodverlichting dienen de batterijen om de ca. 4 jaar vervangen te worden.

Alle noodverlichting armaturen in de LED noodverlichting categorie worden incl. batterij geleverd (zit reeds in het armatuur gemonteerd).

De LED noodverlichting in deze categorie zijn verdeeld in 2 groepen, de opbouw LED noodverlichting en de inbouw LED noodverlichting, veel LED noodverlichting armaturen kunnen gebruikt worden als pictogram armatuur, zonder pictogram kunnen de meeste ook als anti-paniek verlichting (evacuatieverlichting) gebruikt worden, u kunt deze armaturen dus op veel locaties toepassen.

Alle nood en nood/continu armaturen zijn decentrale noodverlichting en hebben dus een eigen batterij, de nood/continu armaturen kunnen meestal op 3 manieren gebruikt worden, als uitsluitend nood (gaat alleen branden als de spanning uitvalt), als geschakelde nood verlichting (gaat branden als de schakelaar (tijdklok/schemerschakelaar) aan gaat en als de spanning uitvalt gaat hij branden op de batterij) en als permanenten noodverlichting (armatuur brand altijd en als de spanning uitvalt gaat hij branden op de batterij).

Deze opties kunt u zelf éénvoudig instellen door een draadbruggetje op het aansluitblok.

De LED IP65 noodverlichting armaturen kunt u ook aan de buitenzijde boven een vluchtdeur hangen zodat u hiermee ook voldoet aan de NEN 1838.

Heeft u meer als 5 armaturen nodig vraag dan een vrijblijvende offerte aan via ons contact formulier of via e-mail.